Gratis haal- en brengservice!


Restaurant Panbos is altijd zeer vereerd met elke gast. Daarom is  besloten om gasten de maximale beleving te geven: zij die een reservering hebben worden – desgewenst – persoonlijk thuis opgehaald*.

Wie gebruik maakt van deze service maakt meteen kennis met de Panbos-gastvrijheid want meteen al wordt dit een ‘culinaire reis’: al in de auto staan amuse en een sfeervol glas klaar.
Belangstellenden kunnen gratis van deze service gebruik maken als één dag van tevoren gereserveerd wordt en uiteraard moet de afstand tot het restaurant praktisch zijn. Deze service geldt dan ook uitsluitend voor mensen uit de directe omgeving (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of Wassenaar).

Bel voor meer inlichtingen over deze taxiservice met (070) 511 2595 of mail ons.
* Geldt op alle openingsdagen behalve op feestdagen (Pasen, Kerstmis, Oud- en Nieuw).

 

(overigens: onze chauffeur heeft noch snor, noch sikje, noch dit soort bakkebaarden en kijkt betrouwbaarder uit zijn ogen en o ja: hij draagt geen pet en ook het interieur op de foto stemt niet overeen met het interieur van ons eigen vervoermiddel; tegen een meerprijs kunt u echter ook opgehaald worden uit andere delen van de wereld met welk vervoermiddel u maar wilt, door wie u maar wilt)

+ There are no comments

Add yours